tiistai 2. helmikuuta 2021

Opiskelu & etätyöapatia hack

Kuinka selvitä (etä)opiskelun aiheuttamasta rasituksesta? 

Huomaan opintojen vetävän minusta nyt aikalailla mehuja pois. Onneksi opiskelupäiviä on vain 3pvää joka toinen vko. Opinnoissa on niin paljon uutta opeteltavaa ja siihen täytyy keskittyä todella tiiviisti, ajatus ei saa yhtään harhailla tai tipahdat heti kärryiltä ja koodi ei enää sitten toimikaan jos teet yhdenkin virheen. Aika brutaalia siis!

Huomaan odottamisen olevan myös haastavaa, ADD-aivot haluavat jatkuvaa stimulaatiota 🧠 Kun jollain on ongelma (ja huom! minullakin on ongelmia) ja täytyy odottaa sen ratkaisua, alkaa sisälläni tuskastuttaa, sillä mitään muutakaan ei oikein voi tehdä kuin odottaa. Lisäksi kamera kuvaa sinua aivan koko ajan, joka vain pahentaa tuskaa!

Eilen olotila oli silkkaa uupumusta ja kärsimystä, tänään tein muutaman jutun toisin ja heti olo oli päivän jälkeen parempi ❤️

  • Aamulenkki koiran kanssa hengitys huomioiden ei vain zombina kävellen. Olo lenkin jälkeen oli ihanasti hapettunut.
  • Kahvitauolla kahvin sijaan power nap = herätyskello soimaan ja lattialle pitkälleen silmät kiinni, rentoutus. Tekee istumisen jälkeen aivan mielettömän hyvää!
  • Lounastauolla pidempi lenkki ulkona - hengittäen ja tänään näkyi myös aurinko!!!
  • Aivokahvi lounaan jälkkäriksi = eli (kofeiinittomasta) rasvakahvista boostia aivoille 🧠
  • Kahvitauolla power nap + venyttelyt
  • Ja joka ikinen kerta kun piti odottaa, niin ylös tuolista, liikuskelua ja venyttelyä kameran ulkopuolella. Huh, että tämä muuten helpotti!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos :)