perjantai 28. joulukuuta 2018

Muutos2019 - Mukana!

Olen jo huimasti uuden vuoden energioissa ja katse on kohti tulevaa. Ensi vuosi tuokin tullessaan aivan mahtavia juttuja heti alkuun ja olen niistä niin innoissani!

Omalla muutoksen polulla Freetoxaajien yhteisö on ollut viime vuosina minulle se oma paikka mihin kuulua. Tänä syksynä olen saanut tutustua myös Susannaan, joka Freetoxin on luonut ja en voi olla kuin kiitollinen, että olen saanut elämääni tällaisia ihmisiä ❤️ Eikä vain pelkästään Susannaa, vaan ison joukko mahtavia naisia on tupsahtanut elämääni ihan tuosta noin vaan! Kiitollinen olen myös siitä, että saan olla osa Freetoxaajien Muutos2019-projektia.

Oma muutokseni starttasi jo nyt, niin pään sisäisesti kuin ulkoisestikin. Tänään olen luonut uutta unelmien aarrekarttaa tähän projektiin ja olin niin onnellinen sitä tehdessäni. Minusta tuntuu hyvältä ja vahvalta. 

Vuoden 2018 missio oli parantua fibromyalgiasta. Se sisälsi päivittäistä kuntoutumista ja tietyllä tavalla myös kurinalaisuutta, sillä valitettavasti projekti ei sallinut lepsuilua vaan tiukkoja rutiineja, niitä rakkaudellisia rajoja. Nyt kun fibromyalgia on ollut oireeton vuoden ajan, saa kuntoutusprojekti muutoksen ja oli upeaa täyttää aarrekarttaa sellaisilla kuvilla, jotka vuosi sitten tuntuivat niin kaukaisilta. 

Voin taas haaveilla ja unelmoida liikunnasta, mieli halajaa jo lenkkipoluille metsään ja muidenkin treenien pariin. Tuntuu jo nyt myös ihanalta kun peilistä katsoo vastaan se ihminen, joka tunnen olevani. On huikeaa haaveilla myös kauneudesta ja sisäisestä hyvästä olosta. Freetoxin myötä on löytynyt luonnonkosmetiikka, luonnolliset tuoksut ja se yksinkertainen asia, että kun keho ei ole ylikuormittunut kaikesta, niin minäkin voin nauttia ensimmäistä kertaa ikinä kosmetiikasta tai tuoksuista entisen kortisonikuurin tai astmapiipun sijaan.



MUUTOS2019 on kolme erilaista mahdollisuutta aloittaa uusi puhtaampi ja terveempi elämä.

1.🌟All-in eli 5.1.2019 alkava Kauneuskuuri ja sen jälkeen uuteen olemukseen ja ruokavalioon sopeutumista. Tähän vaihtoehtoon suosittelen erityisesti myös hengitys ja lantionpohjan valmennusta.
2.🌟Puhtaaseen ruokavalioon palaaminen taikka vaihtaminen pian ilmestyvän yksinkertaiseksi päivitetyn ruokavalion mukaan.
3.🌟Yksi smoothiepäivässä-haaste. Pidä kaikki muut vanhat tapasi, mutta lisää päivääsi yksi smoothie. Ohjeet tähän pikapuoliin.


Jos sinä haluat olla osa muutosta, niin lisää tästä löydät Freetoxaajien Facebook-ryhmästä ja Freetox.fi Blogista.

Muutos2019 Osa 1. Susannan blogipostaus kertoo sen mistä hommassa on kyse ja etenkin miksi. Muutosta varten ohjeistetaan hankkimaan muistikirja matkaa varten. Minun muistikirjani on tämä blogi ja tulen kirjoittamaan tänne omat tuumintani matkastani, joten tervetuloa matkalleni ❤️ Osallistun myös hengitys- ja lantionpohjan valmennukseen eli täysillä mennään ❤️❤️❤️

Kirjoita ylös lähtöpainosi ja mittasi.
Jos et halua punnita taikka mitata itseäsi, kirjoita ylös miltä sinusta nyt tuntuu: Energiseltä, väsyneeltä, hermostuneelta, ahdistuneelta, valoisalta, onnelliselta, miltä vaatteet päälläsi tuntuu, miltä sinusta tuntuu katsoessasi itseäsi peilistä?

Minä lähden Muutos2019 kiitollisin sydämin siitä, että olen terve ja voin suunnata nyt energiani eteenpäin. 2018 aikana sain tiputettua fibromyalgian tuomat liikakilot (-10kg) ja paino alkaa taas kuutosella ❤️ Tärkeintä on kuitenkin se fiilis, että kroppa toimii taas. Mutta aivan täysillä en voi heti lähteä hyrräämään, niin on pilattu monta hyvää projektia, vaan pikkuhiljaa on tunnussanani nyt. Peilistä katsoo vihdoinkin se oikea minä ja se vain paranee matkan varrella.

Kirjoita ylös millainen ruokavalio sinulla juuri nyt on. 

Vuoden aikana ruokavalio on muotoutunut projektin mukaisesti. Maltilla hiilihydraatteja, gluteenittomat tuotteet ovat pääasiallisesti vaihtuneet viljattomaan vaihtoehtoon, kesä toi ruokavalioon paljon kasviksia ja uusia juttuja. 16/8 pätkäpaasto on tuntunut hyvältä, sillä se on antanut tilaa rohkeudelle syödä enemmän, etenkin energiallisesti. Olen myös pystynyt lisäämään myös rasvoja reilusti ja sen olen huomannut etenkin ihossa. En tarvitse enää perusvoiderasvausta varpaista otsaan asti. 
Ensimmäistä kertaa elämässäni syömishäiriö on ollut myös hiljaa, lähes kokonaisen vuoden ajan. Aamut starttaan aamuvedellä (sitruuna-suola-optiMSM), rasvakahvilla ja smoothiella.
 
Kirjoita ylös miltä sinusta juuri nyt tuntuu.

Tällä hetkellä olen innostunut. Joulu näytti minulle selkeästi sen mitä elämässäni haluan pitää mukana ja minkä on aika jäädä taakse. Se kirkas olotila niin henkisesti kuin fyysisestikin on ollut huikeaa kokea ja sitä haluan enemmän. Ajatukset juoksevat kirkkaasti, sydämessä tuntuu rakkaus puhtaana ja kehossa energia virtaa tasaisesti. Hyvästi pöhnä ja etenkin unettomat yöt.

Kirjoita joka päivä ruokapäiväkirjaasi; mitä söit, milloin ja miltä sinusta tuntui. 

Tänään starttasin aamuvedellä ja hieman poikkeuksellisesti luomu kokiksella, sillä eilinen ystävyys Organig Love - kuohuviinipullon kanssa oli oikein mahtava. Tosin kiitos luomun ja ehkä myös chlorellan, ei ollut krapulaa. Rasvakahvin passasin tänään, mutta join sen tilalla luomu maitokahvia. Lounaaksi smoothieta missä marjoja, All in Onea, banaania ja oliiviöljyä. Päivälliseksi iso mausteinen jauheliha-kikhernesalaatti. Keho tuntuu hieman väsyneeltä joulun jäljiltä, mutta jo huomattavasti paremmalta taas.

Kirjoita myös miltä seuraavat lauseet sinusta tuntuvat:
Pois kaikki ravinnetyhjä, teollisuuden valmistama hiilarihöttö ja valkosokeri. 
Pois jatkuva syöminen (voi hormonit, voi hormonit sekä ruuansulatusjärjestelmä).
Pois ylensyöminen ja järjettömät annoskoot. (Voi hormonit, voi hormonit ja ruuansulatusjärjestelmä).
Ravinnetyhjää ruokaa en enää suostu syömään, valkosokerista puhumattakaan, sillä ne on fibromyalgian kavereita ja niitä en enää elämääni tahdo.

Muutama reilu ravinnetiheä ateria päivässä tuntuu kehossa (ja mielessä) hyvälle. Paaston jälkeen on mahtavaa herätä kun keho tuntuu puhtaalta ja on oikeasti nälkä. Olen vihdoin oppinut miltä fyysinen nälkä tuntuu ja silloin kun on nälkä niin silloin syödään. Henkistä nälkää ei tarvitse enää täyttää ruualla, se on parempi täyttää vaikka halauksella tai vaikka itkulla kuin tukahduttamalla se sokerilla.

Kirjoita ylös, miltä sinun ruokapäiväsi tuossa valossa näyttää? Kuinka paljon se sisältää napostelua, valkosokeria ja muita turhia usein ravinnetyhjiä teollisuuden valmistamia turhia hiilihydraatteja? Miltä niiden syöminen sinusta tuntuu ja miksi oman arviosi mukaan niitä syöt.

Päivittäiset ruokatapani tukevat hyvää ja kirkasta olotilaa. En napostele, en syö valkosokeria tai muutakaan höttöä. En enää tarvitse niitä ja joulu näytti myös sen, että en enää edes pidä niistä. Tilalle olen saanut paljon, paljon kaikkea uutta ja ihanaa. Muutos2019 onkin omalta osaltani tämän hiomista. Niiden hyvin ruokatottumusten jalostamista, uusien hyvien ruokien keksimistä.





❤️ Kohti Muutosta ❤️
Oman kirkkaimman valon löytämistä
Rakkaudella
iive

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos :)