sunnuntai 2. joulukuuta 2018

Luota sisäiseen viisauteesi!

Mihin tää viikko meni? Se hujahti kuin ajatus, sekunnissa ja silti tapahtui niin paljon. Tässä viikossa konkretisoitui kaikki mikä elämässä on muuttunut ja se on siis hyvä asia.


Saa mitä haluat-valmennusta on menty jo monta viikkoa. Oltaisko me nyt yli puolen välin? Ihan en ole kaikkia videoita kerennyt katsomaan vielä, sillä jäin näihin tehtäviin vielä kiinni. Olen täyttänyt myös joka päivästä nyt päiväkirjaa siitä mitä olen mihinkin aikaan tehnyt ja millä fiiliksellä?

Sain tuon tehtävän kautta kiinni aika monestakin oivalluksesta. Pääsääntöisesti arki ja elämä on tuntunut hyvältä, olen herännyt hyväntuulisena uuteen päivään ja ollut onnellinen, mutta parikin riitaa ja hermostumista viikkoon mahtui. Riidat johtuivat kuuntelemattomuudesta (minun ja muiden osapuolten) ja mullistuneesta elämästä (vaikka olikin hyvä mullistus, niin stressiä se silti on kun iso asia elämässä muuttuu). 

Hermostumiset taas johtuivat kaaoksen tunteesta, siitä ettei ajatukset pysy päässä kun itse yrittää illalla pitää focusta seuraavan päivän valmisteluissa ja sit muut sählää siinä vieressä ja nyppii multa sitä huomiota kesken kaiken ja sotkee mun keskittymisen. Joten jatkossa nämä jutut tehdään eri aikaan, niin ei tarvitse kenenkään hermostua kehenkään!


Viikko oli erikoinen myös siksi, että sain koko viikon elää aamurytmissä. Ihan mahtavaa oli olla kotona illat ja nyt vapaan viikonlopun. Tätä lisää!

Tiistaina oli superbookattu päivä kun ensin fiilistelin kotona aamun, sit lenkille luontopolulle Lintusen kanssa, siitä välipalalle uuteen Kulmakahvila Aromaan ja vielä kuvataidekoulun pikkujouluihin missä päästiin yhdessä askartelemaan, mikä oli ihan huippua!

Kuvataidekoulusta suunnattiin suoraan kaupungille ja Jungle Juicen kautta leffaan katsomaan Ihmeotukset: Grindelwaldin rikokset - tykkäsin leffasta paljon, tosin olen niin HP fani, että kai mulle sais mitä vaan aiheeseen liittyvää, niin tykkäisin. Tästä oli kyllä aikamoista lähteä aamuvuoroon seuraavana päivänä kun leffan jälkeen piti kaupassakin käydä vielä pika pikaa ja valmistella seuraavan aamun eväät, mut selvittiin me, tosin taidettiin olla aika väsyneitä kaikki kun saatiin se mahtavin riita juuri tähän aikaiseksi kun kaikki sähläsi omaa hommaansa yhtäaikaa eikä siitä väsyneenä meinannut kenelläkään yhtään mitään tulla.


 Eväänä töissä on ollut mm. härkiskofta-pyöryköitä, ihan jees tämmöiseksi valmisruuaksi.
Hummus, bataatti ja balsamico-marinoitu kukkakaalisalaatti oli sentään itse tehtyjä ;)

Meillä aloitettiin tällä viikolla myös uusi systeemi, sillä mun rutiinihan on ollut jo pitkään tehdä itselle smoothie ja rasvakahvi aamuksi surautusta vaille valmiiksi. Nyt se smoothie tehdään vähän isompaan kannuun, sillä sovittiin, että jatkossa sitä smoothieta juo koko perhe. Eihän nuo muut siitä niin diggaa samalla lailla kuin minä, mutta eipä ne myöskään nirsoile vaan juovat kiltisti ja ehkäpä joskus oppivat sitten fiilistelemäänkin sitä.

Illalla kannu on siis täytetty puoleen marjoja, sekaan banaani, oliiviöljyä, chiasiemenet ja psyllium. Aamulla joukkoon marjamix ja heraproteiini (ja ehkä viherjauhe) ja tietty nesteet. Oman satsini olen ottanut mukaan töihin aamupäivällä nautittavaksi (koska aamulla juon kotona rasvakahvin ennen töihin lähtöä eikä siinä enää muuta oikein jaksa pariin tuntiin nauttia) ja muut nappaavat jääkaapista valmiit smoothiet kun heräävät.


Sain myös kirjastosta vihdoin ja viimein Biohakkerin käsikirjan lainaan. En tiedä mitenkä heräsin tuon varaamiseen jotenkin tosi myöhään ja sittenpä päädyinkin jonotuslistalle... nyt kun olen tuota lukenut jo tovin, niin täytyy todeta, että olispa voinut ostaa jo vuosi sitten itselle ihan omaksi. Vaikka paljon on tuttua juttua jonka jo tiedän, niin paljon on myös syventävää tietoa. Ja koska ne pinnalliset tiedot alkaa olla jo aika hyvin hanskassa, niin alkaa kiinnostaakin tuollainen syventävä tieto ihan eri tavalla. Enää ei niin kiinnostaakaan pelkästään se, että mikä olisi hyvä, vaan myös se miksi olisi hyvä. Mitä siellä kehossa oikeasti tapahtuu?


Eilinen ilta meni siis paljolti kirjan lukemisen parissa. Illalla sain nauttia myös ihanasta rauhasta kun mies oli pikkujouluissa (tästä olin kyllä vähän kade) ja lapsi viiletti pihalla kavereiden kanssa. Prismasta löytyi Puhdistamon Kombuchaa vadelman makuisena, oli aika hyvä lauantai-pullo ;) tosin varuilta piti ostaa myös tavallinen jos en tykkäisikään tuosta vadelmasta. Mutta tykkäsin! Silti tää ei voita I Love Me messuilla juotua The good guysien kombuchaa, mutta tätä saa tavan ruokakaupasta kuitenkin. Ja ehkä joskus meillä kasvaa ihan oma kombucha tuolla jääkaapissa... vai missä sitä nyt sit kasvatetaankaan...

Viikkoon mahtui monta hyvää lenkkiä, parit uintitreenit ja monta sataa hyppyä ja pomppua (oi oispa oma pikku trampoliini, tosin en tiedä minne ihmeeseen sen työntäisin täällä...). Vaakakin näytti pitkästä aikaa alaspäin menevää lukemaa monen kuukauden jumittamisen jälkeen. Pikkuhiljaa keho-kuntoon projekti siis etenee myös. Lääkärikin antoi siunauksensa rautalisän annoksen nostamiselle ja se tuntuu jo heti, sillä sellainen ikävä fiilis kropasta on nyt kokonaan pois. Aivan oikeaa ferritiini-arvoahan multa ei pystytty saamaan, sillä en kertakaikkiaan pysty elämään ilman rautalisää ja vieläpä 2vkoa ilman... no ei olis onnistunut millään tasolla. Kontrollit sitten otetaan keväällä, josko silloin pystyisi? Uskon, että tuo vaakalukeman muutos johtuu juurikin tuosta rautalisän nostamisesta, sillä muutoin on mennyt aivan samat ruuat ja muutkin systeemit. Tai sitten mun viisaat rasvasolut (dokkarissa kerrottiin niiden olevan viisaita) antoi viimeinkin periksi...

Tuleva viikko jännittää. Laitoin eilen omaan tulevaisuuteen liittyen asioita etenemään ja saa nähdä mitä tapahtuu. Tosin, sehän menee juuri niin kuin on tarkoitettu, eli ei tarvitsisi jännittää, mutta koska on kyse oman unelman toteutumisesta, niin pitäähän sen nyt jossain tuntua, muutenhan se ei olis mitään 💖💖💖 ja tää todellakin on iso juttu minulle, joten jännittää aivan mielettömästi!

Marraskuu oli siis aika mahtava myllerryskuukausi, mut uskon, että joulukuusta tulee vielä voimakkaampi. Ainakin se alkoi aikamoisella hyppäyksellä. Joulukuu tulee olemaan myös kuukausi 12/12 ilman kipua, ilman fibro-oireita. Tiedän sen, että näin tulee olemaan. Aika huikeeta, että on jo 11 kuukautta takana!

"Sinä tiedät mitä tehdä. Luota sisäiseen viisauteesi ja ota tarvittavat askeleet viipymättä"
💖 Deepthi 💖 

💖 Ihanaa viikkoa 💖
Rakkaudella
iive

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos :)