maanantai 17. joulukuuta 2018

Saa mitä haluat - se on mahdollista!

Syksy on kulunut aivan mahtavan muutosprosessin kanssa, tai oikeastaan koko vuosi, mutta syksy on mennyt vahvemmissa energioissa ja muutokset ovat olleet isompia tai ainakin konkreettisempia.

Omalle kohdalle on nyt selvää se mitä lähitulevaisuudessa haluan, onhan sitä tässä syksyn mittan jauhettukin jo yllin kyllin.

Haluan olla terve - tämähän nyt on saavutettu, sillä enää ei ole minkäänlaisia oireiluja siitä ettenkö olisi. Nyt sitä terveyttä ja kuntoa optimoidaan. Sieltä alkaa kuoriutua se nainen, joka olen aina tuntenut olevani. Myös treenit kulkee viimeinkin, mikä on aivan loistava juttu! En tiedä onko syy rautalisän, vai olenko nyt saavuttanut jonkun pisteen, mutta JES! pystyn kyykkäämään ja punnertamaan ihan normaalisti, ilman että siitä täytyy palautua 2vkoa. Uintitreeneissä kunnon kohoaminen näkyy myös siinä, että olen saanut vapaauinninkin treenattavaksi. Ennen ei siihen riittänyt happi, se on ihan mahtavaa!

Toinen vahva iso tavoite tähän hetkeen, on saada päivätyö tai ainakin pääsääntöisesti päivätyö. Tiedän paikankin missä haluaisin olla ja sitten aika ja elämä näyttää miten asiassa käy. Tasavarmasti uskon, että asiassa käy juuri parhain päin.



Torstaina oltiin miehen kanssa Ilkka Koppelomäen Saa mitä haluat - kiertueella Jyväskylässä ja oli kyllä hyvä meininki. Ihan parasta oli jakaa tämä kokemus oman kumppanin kanssa ja mielenkiintoista oli nähdä hänen unelmansa paperille kirjoitettuna. Luennolla oli myös ihan mahtava fiilis ja hyvää keskustelua ja etenkin osallistumista. Isossa joukossa pystyi myös olemaan osallistumatta sen kummemmin, vain kuuntelemaan jos se tuntui itselle turvallisemmalta. Jos sinun kaupungissasi tai lähikaupungissasi on Sokos Hotel, niin kantsii tsekata, sillä Ilkka kiertää kaikki Suomen Sokos Hotel kaupungit ja ilmaiseksi!

Saa mitä haluat-prosessia on muutenkin vedetty koko syksy kirjan ja verkkokurssin tiimoilta. Verkkokurssissa mennäänkin vissiin viimeistä viikkoa sinänsä, tosin meillä on myös sellainen 90 päivän haaste, joka loppuu vasta ensi vuoden puolella, joten elämään tämä homma jää tämän jälkeenkin.
Kurssin vuoksi luennolla sinänsä ei ollut minulle mitään uutta, mutta aina tuollainen tilaisuus nostaa niitä omia unelmien energioita ylöspäin. Ja kuten luennolla puhuttiin, niin se ei ole välttämättä tärkeintä, mitä (uutta) tietää vaan mitä sillä tiedolla tekee. Sillä vaikka kuinka lukisit itsensä kehittämisen oppaita, niin jos niille asioille ei tee mitään - ei mitään myöskään tapahdu.

Luennolla näki ja kuuli myös ihmisistä (kiitos aivan mahtavista tilanteista joita jaoitte! Upean rohkeaa!), jotka oli siellä "montussa" ja sitä mahtavaa energiaa siitä kuinka sieltä montusta oltiin tulossa ylös. Ja on tämä ihmehommaa, sillä jotain juttuja nyt vaan tapahtuu. Esimerkkinä voisin tuumata, sen, että kun kovasti mietin sitä "omaa heimoa", niin nyt facebookin ja instaan (ja ihan tähän live-elämään) on tullut liuta ihania ihmisiä joiden kanssa voi vaihtaa ajatuksia ja jakaa samanlaista puhdasta elämäntapaa. Ja ne ihmiset tupsahti ihan tuosta noin vaan! Hups ❤️ Ihan mahtavaa ja ihan upeeta ❤️

idkuva

Tiistain vietin Tampereella kahvittelun ja taiteen merkeissä. Taidemuseolla oli upea kokoelmanäyttely ja Sara Hildenissä kieltämättä erittäin erikoinen Anj Smithin näyttely. Päivässä oli hyvin vahvat fiilikset. Kahvitteluseuralaisen kanssa ❤️ jutut lensi kohti ääretöntä ja sen yli, aivan mahtavaa kun elämään kerääntyy enemmän ja enemmän ihmisiä joiden kanssa voi keskustella näinkin! Vaikka kai meidän "piti" ensin jutella ihan jostain muusta 😉
Taidenäyttelyssä, etenkin Taidemuseolla, oli useampiakin maalauksia, jotka herättivät isoja fiiliksiä.


Tuomo Saali - Sateen jälkiä -

 Viljami Heinonen - Awakening -

 Anj Smith

Sara Hildenissä Anj Smithin näyttely oli kieltämättä omaan estetiikkaan erikoinen, mutta maalaustekniikka aivan mieletöntä. Etenkin pienten yksityiskohtien määrä sekä läpikuultavuuden ilmaisun kyky ihmetyttivät. Tauluja piti katsoa pitkään, läheltä.


Tampereella myös "pilligate" ratkesi. Ruohiksestahan ostin nuo Eco Straw-pillit smoothieille, mutta etenkin tuolle omenasiiderietikalle ja aamun sitruuna-suolavedelle. Jännä reaktio olikin sitten kun tuolla metallipillillä juomat maistuivat aivan järkyttävälle ja kitalaki aukesi. Hampaisiinkaan ei kiva fiilis tullut... Tampereen Granitista sitten ystävän mahtavasta vinkistä löytyi onneksi lasiset kestävät pillit ja ne toimii! Vaikka omaankin muoviset pestävät ns. kestopillit mitä nyt noiden smoothielasien mukana tulee, ei ne oikein fiilistele hyvin, joten lasipillien löytyminen oli mahtava juttu. Nyt vain mietin, että mitä ihmettä tehdä noille metallipilleille (!)


Kuuden päivän työviikko päättyi tänään ja vuoden viimeiset yövuorot on nyt tehty! Olis aika mahtavaa jos ne olisi toistaiseksi myös elämän viimeiset yövuorot, mutta senkään kanssa ei ahdistusta ole. Tällä kertaa öiden suhteen nukuin poikkeuksellisen hyvin, tosin ehkä johonkin muuhun verrattuna ei se kovin loistavaa ollut, mutta minulle roima parannus. Toivon että se auttaa yövuoroista palautumiseen ja pääsen fiilistelemään jouluvalmisteluita hyvillä energioilla.

Nyt onkin siitä erikoinen joulu tulossa, että aattona juhlitaankin joulua meillä. Eilen listattiin kaikkea mitä me joululta odotetaan... omaan listaani laitoin rentoa ja sitten kauhean kasan jouluvalmisteluita ja intoilin vielä Pinterestissä siitä mitä joulupöytään laitettaisiin. Mies ajatteli näiden olevan vastakkaiset asiat eli rentoa vs. jouluhöösäystä, mutta kun minulle vaan se höösäys, suunnittelu ja kokkaaminen on intoa ja ihanaa. Toki varmaan myös stressaavaa esim. siivoamisen tai aikataulujen suhteen kun kaikkea ei voi tehdä nyt etukäteen. Mutta silti vahvasti fiilistelen hyvää mieltä.

Ja koska elämäntapani on mitä on, niin en todellakaan voi kuvitella, että joulupöydässä tarjottaisiin jotain einestä tai puolivalmista. Kaiken haluan tehdä itse, alusta alkaen, hyvistä aineksista, joten tänään putsataan keittiö jouluvalmiiksi ja huomenna kokataan! Onneksi on nyt hyvät vapaat, joten voin höösätä sillä aikaa kun muut ovat koulussa/töissä. Ei tartte niiden kärsiä mun jouluradiosta ja menosta.

Joulupöytään tulee tarjolle luomu-kinkku, porkkana- ja lanttulaatikkoa, rosollia, lohi-wasabirullia, lohimoussea, mätiä, riistakäristystä ja joulusalaatti pähkinöillä, hedelmillä ja homejuustolla. Lintunen haluaa tietenkin tehdä pipareita ja torttuja, itse teen joulukakkua freetox-henkeen sekä piparipalleroita (viljaton, gluteeniton, raaka) ja ehkä jos kerkeän niin raakasuklaa-konvehteja, mutta jos en kerkeä, niin sitten on onneksi mm. raakasuklaata jo valmiina kaapissa. Sama kai se siellä vatsassa on, onko se konvehtina vai levynä.


Iso muutos on ollut myös viime aikoina se, että nyt on menty varmaan pari kolme viikkoa siten, että vihdoinkin kaikki meillä juo smoothieta joka päivä. Kannullinen tehdään illalla surautusta vaille valmiiksi (ja tää ei ole enää pelkästään mun homma ❤️❤️❤️) ja aamulla viimeistellään mm. jauheet ym. banskut sekaan. Foodinin smoothiemix Berry on ollut muiden suosikki, mun ehdoton suosikki on Freetox All in One, josta olen surauttanut sitten itselle sellaisen boosterin vielä tavan smoothien lisäksi. Tuo All in One on mun suosikki mm. puolukoiden ja lakan kanssa.

Joululahjat meneekin nyt sitten uuden blenderin hankintaan ja mietin tässä, että hankkisiko RAWmixin vai Wilfan power fuelin... Hintaeroa on satasen luokkaa, mutta toisaalta nyt ollaan hankkimassa pitkän tähtäyksen laitetta, jolla toivottavasti tehtäisiin myös raakakakkuja ja keittoja. Nykyisellä blenderillä kyllä smoothiet syntyy, mutta muuta on turha haaveilla tekevänsä. Tosin hintaakin Lidlin koneella oli vaivaiset 25e silloin ehkä 2 vuotta sitten...

Mutta vaikka kuinka olisi mitä superfoodia tuonne smoothieihin laittaa sekaan, niin en voi kuin joka ikinen kerta fiilistellä niitä hetkiä kesällä, jotka vietin kasvimaalla ja marjassa. Niiden ansiosta noita smoothieita voi tehdä hyvillä mielin just niin paljon kuin lystää ja saada aivan mielettömät marjaboostit niistä. Myös itse kerättyjä vihreitä villejä on ihanaa laittaa ruokiin ja smoothieihin.




Ensi vuoden fiilistelyt jo puskee päälle ja olen aivan superinnostunut. Isoja muutoksia on luvassa ja mahtavia projekteja. Jo nyt tunnen kuinka kevät - uuden kasvun aika alkaa nousta esiin vahvasti energioissa. 2019 tulee olemaan monelta kantilta aivan mielettömän upea vuosi ja se johtuu pitkälti siitä, että uskon niin.

Millainen vuosi sinulle on tulossa?

❤️ Ihanaa viikkoa kaikille ❤️
Rakkaudella
iive

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos :)