perjantai 8. helmikuuta 2019

Miksi valita keskinkertainen jos voi saada parhaan?

Yess!!! Vihdoin on perjantai ja työputki ohi. Taas yhdet yövuorot taputeltu alta pois. Viikko on ollut todella intensiivinen ihan joka suunnasta ja tuntuukin aika voipuneelta. Toisaalta on myös valtavan innostunutta energiaa ilmoilla, sillä huomenna aamulla starttaa Minä Olen Hyvinvointimessut 💗 ja täällä on jo kuumeisesti mietitty niitä tärkeitä asioita eli mitä eväitä otetaan mukaan, missä syödään ja mitä puetaan päälle!

Korut on mulle super super tärkeitä (tärkeämpiä jopa kuin vaatteet), mutta ei ehkä perinteisellä tavalla. Toki ulkonäkö merkkaa, mutta sitä enemmän merkkaa ihan joku muu. Korussa pitää olla oikeanlainen energia ja kaikki kohdallaan. Käytän lähes aina kivikoruja ja valitsen ne intuitiivisesti. Pitkään olen käyttänyt yksinkertaista vuorikristalliriipusta, mutta kun Facebookissa törmäsin Karmakivikoruihin, olin aivan myyty 💗 ja kun näin Minimoonstonen, tiesin, että tämä on just mulle 💗 ja niinhän se oli, sillä ihana Kaisa lähti mukaan ehdottamaani yhteistyöhön ja nyt olen nauttinut elämästäni moonstonen kanssa tämän viikon 💖 ja messuille tämä ihanuus lähtee ehdottomasti mukaan 💖

MINIMOONSTONE
Moonstone on voimakas kivi, joka pitäisi olla joka naisella! Se tukee feminiinistä energiaa, voimistaa ja tukee naiseutta.
Kivi tunnetaan kautta aikojen tasapainottavista ominaisuuksistaan, intuition voimistamisesta, rakkaudellisen energian avaamisesta ja uusien alkujen tukemisesta.
Lisäksi moonstonea pidetään onnenkivenä niin rakkauteen kuin bisneksiin. Nappaa omasi ihanien vibojen verkkokaupasta www.holvi.com/shop/kaisawkoskinen 💖


Energiakiviä niin riipuksina kuin raakapaloina tai hoitokivinä multa löytyy vaikka kuinka. Jokainen on valikoitunut matkaan kulloisenkin fiiliksen mukaan ja fiiliksen mukaan ne ovat käytössäkin. Olen aina pitänyt kivistä ja muistan pienenä Frantsilassa ihailleeni upeita kivivalikoimia. Sieltä ostettiin pienen pieniä ametisteja ja ruusukvartseja matkaan jo silloin. Eniten käyttämäni kivet ovat olleetkin edelleen ametisti, mutta myös fluoriitti sekä vuorikristalli. Nyt muut kivet saivat väistyä Moonstonen tieltä, ehkä laitan vuorikristalliriipuksen sen kaveriksi messuille tai sitten annan sen loistaa itsekseen... saa nähdä, intuitio kyllä sitten kertoo 💖

Ajattelin kirjoitella kivistä jatkossa myös lisää, etenkin nyt matkastani Moonstonen kanssa 💗💗💗 Kivet ovat yllättävän tuttuja (ja helposti lähestyttäviä) monelle ja aika monelta löytyy puolijalokivi tai energiakivi (niin kuin niitä itse kutsun) kotoa, edes se yksi. Messuilla tuleekin bongailtua kivimyyjiä ja taatusti lähtee taas pari kiveä itsellekin matkaan. Mun instasta löytyy huomenna ja sunnuntaina paljon messufiiliksiä, aivan taatusti myös kivistä 💖 Löytyy nimellä @iiveful ja tuolta sivubannerista pitäisi päästä suoraan sinne myös 💖

Löytyykö sulta energiakiviä? Mikä on sun suosikki ja etenkin miksi?


En oikein osaa edes kuvailla kuinka intensiivinen viikko on ollut. Energialataus ympärillä on valtava, vahva, toisaalta kuluttava, mutta myös ehdottomasti nautittava. Kaikki Tuntuu Vahvasti ja on ollut helppoa olla tässä hetkessä ja etenkin kehossa. Nautin aivan mielettömästi tästä mun kehosta nykyään, siinä on niin hyvä olla ja sitä on niin ihanaa rakastaa. Ajatus siitä, että on inhonnut kehoaan ja itseään yli puolet elämästään... aika kamalaa, mutta onneksi sen rakkauden itseään kohtaan voi tuntea nyt. Koskaan ei ole liian myöhäistä. Tämä fiilis ei ole syntynyt kuitenkaan pelkästään vain laihduttamalla, toki on helpompaa olla kun oma sisäinen kuva vastaa nyt enemmän sitä ulkoista kuvaa itsestä, mutta suurin merkitys on ollut sisäisellä työskentelyllä, sillä että on löytänyt itsensä sisäisesti ja on sen kanssa sinut.

Tämän itsensä rakastamisen ja hyväksymisen on voinut tuntea myös muissa asioissa. Se on muuttanut paljon asioita. Esimerkiksi suhde puolisoon on muuttunut aivan huikeasti, toki kipuilen joissakin asioissa edelleen ja meidän tulisessa suhteessa kyllä räiskyy myös riidat kun aihetta esiin nousee, mutta silti jokin siellä pohjavireessä on muuttunut 💖

Katsoin eilen Yökylässä Maria Veitolaa kun hän vieraili Lauri Markkasen luona ja yhden aika tärkeän yhtäläisen vireen sieltä löysin itseenikin kun Lauri pohti "Yritän olla paras versio itsestäni, niin en koe, että alkoholi tai mitkään muut päihteet edesauttaisi sitä."
Joskus mun parhaaseen versioon kuuluu viini tai skumppa, mutta tavoite on kuitenkin sama. Yritys olla joka päivä se paras versio itsestään. Mitä se nyt minäkin päivänä sattuu sitten olemaan. Paras versio itsestä naisena, ihmisenä, puolisona, äitinä, työntekijänä... missä kohdassa ja tilanteessa milloinkin on. Joskus on parasta tehdä asioita 100% täysillä, joskus levätä... joskus antaa kaikkensa toisen puolesta, joskus vetää raja...



Mun parhaaseen versioon arjessa kuuluu vahvasti ruoka. Olen aika paljon viimeaikoina ollut kuuntelevana ja tsemppaavana muitten murheisiin ja mulle on sanottu nyt aika monta kertaa, että mun pitäisi rueta vaikka terapeutiksi. Se vaan ei ole mun intohimo (ainakaan nyt tai niin että sitä työkseni haluaisin tehdä), sillä mun intohimo on ehdottomasti ruoka, rakkausruoka ja kuinka sen avulla voi kehittää sitä parasta versiota itsestään. Joka kerta nykyään syömistä fiilistellessäni on vahva ajatus ja tunne siitä, että mitä hyvää se ruoka mulle tekee? 





 Joskus vuosi pari sitten oli erään ravitsemusterapeutin möläys aiheesta "Ruuan ei tarvitse olla hyvää - silloin sitä ei tule ahmittua liikaa"... En voi olla kuin täysin eri mieltä edelleen ja oikeastaan vieläkin vahvemmin. En suostu enää syömään paskaa ruokaa tai edes ihan ok ruokaa. Ruuan pitää olla ihanaa ja loistavaa. Ei sen tarvitse olla mitään fine diningia - ei todellakaan! Mutta hyvää, upeaa, ihanaa ja etenkin hyvää tekevää sen pitää olla. Niin että sen nauttimisesta tulee superhyvä fiilis henkisesti ja myös fyysisesti. Ja sekin on eri päivinä eri juttu. Joskus se on vaikka rasvakahvi ja joskus vaikka latte. Niin kuin eilen. Eilen oli vahvasti lattepäivä yövuorojen välipäivänä jäätävän migreenin kera.
Ja voi se ruoka olla "epäterveellistäkin" joskus, jos se vaan sinä päivänä on vaan se juttu, että tarvitsee nyt vaikka sen suklaapatukan, sipsipussin tai makkaraperunat, niin sit se menee niin. Aikalailla nykyään vaan menee eri tavalla... joka asiassa eikä vaan ruuassa, koska on löytänyt elämäänsä vaan niin paljon parempaa, ettei noita edellisiä enää juuri tule valittua. Miksi valita keskinkertainen jos voi saada parhaan?


Mut nyt nukkumaan 💖 Parin tunnin päästä koomassa ylös ja miettimään messukamppeiden pakkausta ja yrittää vaan selvitä tästä päivästä. Hullua että tänään olen päässyt töistä 07:15 ja menossa nukkumaan nyt, huomenna herään jo ennen kuutta... on taas niin hohhoijaa fiilikset tästä. (Ei ihmisen kuulu elää näin! Mut tää on nyt parasta mitä mulla tässä hetkessä on ja niiiiin toivottavasti se paras on jotain muuta, ihan kohta).

💖 Aivan mahtavaa viikonloppua missä ikinä sitä vietätkään 💖
ja jos näät mut messuilla (tai missä vaan, ihan milloin vaan) 
niin tuu moikkaa 💖

Rakkaudella
iive

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos :)