maanantai 16. joulukuuta 2019

Huikea syksy takana - näyttö ohi! - Tervetuloa siis talvi ja joulu!

Postaus kertoo työharjoittelustani, joten se sisältää kuvia erilaisista tuotteista sekä linkkejä. 
En saa näistä rahallista hyötyä.

Täällä on taas minä, kotisohva, kissa ja vieressä kupollinen (tosin tyhjä jo) All in One smoothieta. Liiketoiminnan tehtävissä toimimisen näyttö on ohitse, samoin tiiviimmät reissut Tampereelle tai itseasiassa Pirkkalaan. Työharjoittelu toki jatkuu vielä edelleen, seuraavaksi olisi tiedossa Myynnin ja asiakaspalvelun suunnittelu ja toteuttaminen. Sen tiimoilta suunnataankin lännen sijasta itään ja kohti maailman parasta lankakauppaa Riikka-Piikka ky:tä! Mutta sitä ennen otetaan vähän breikkiä, koska työharjoittelutunteja tuli tehtyä aika tiivistä tahtia täyteen viime viikkoina.

Tuli tosiaan nimittäin näinä viikkoina tehtyä yksi kappale Freetox Myymälää! Toki myymälä siitä vielä kehittyy ja varmasti paljon, mutta jonkinlainen startti saatiin aikalailla tyhjästä aikaiseksi. Jos tuotteita verkkokaupassa on yli 1500 kappaletta, niin ihan hetkessä ei kaikkea saa esille - varsinkaan testereitä. Olikin erittäin mielenkiintoista mitä kaikkea hommaan liittyikään. Esillepanoja suunnittelin ihan sen mukaan mitä materiaaleja ja tilaa nyt olikaan käytettävissä. Ihanaa, että keväällä tätä pääsee ihan opiskelemaan, koska pidin hommasta todella paljon.

Oli siis ihan huikeaa hommaa ja täytyy sanoa, että ehkä ihan parhainta oli kun sai käyttää omaa luovuutta niin paljon! Myös Susannan kanssa työskentely oli aivan huikeaa, sillä se tietomäärä kaikesta hyvinvoinnistä mitä hänellä on, niin on jotain aivan käsittämätöntä. Ehkäpä joskus minullakin on sellainen tieto ja taitomäärä tästä alasta :)



Freetox Myymälän avajaisissa oli ihanaa nähdä muita Freetoxaajia ihan silleen oikeasti. Kuulin monta tarinaa ja oli huikeita kohtaamisia ihan niin kuin I Love Me messuillakin, nyt ei ollut vaan läheskään niin kiire!

Omaan päähän jäi pyörimään keskustelujen ja kaiken reissaamisen jäljiltä muutamakin juttu... oma hyvinvointi on ollut viime aikoina (tai siis vuosina) niin tärkeää ettei siitä ole halunnut joustaa yhtään enempää kuin on pakko. Kuinka siis huolehtia että ne vitamiinit tulee otettua ja ruokakin olisi suurinpiirtein noin niin kuin jees? Huomasin, että olen aika kätevästi järjestänyt tätä elämääni niin, että se hyvinvoinnin toteuttaminen on mahdollisimman helppoa ja ajattelinpa laittaa nämä nyt tännekin ylös! Tai oikeammin niitä on vain tämä yksi.

Pidä esillä ja saatavilla ne jutut joita haluat käyttää päivittän!

Itse jaan vitamiinini ihan dosettiin. Näin niitä ei tule unohdettua. Iltaisin täytän ison lasillisen vettä dosetin viereen. Niin aamulla ensimmäinen mitä suuhun tulee heitettyä on se vesi, sitten vitskut ja sitten vasta se kahvi!


Keittiöni on ehkä siivousfriikin tai tyhjien tasojen rakastajan kauhu, mutta koska haluan oikeasti käyttää superfoodini enkä vain säilöä niitä kaapissa, ovat nekin käden ulottuvilla. Mitään ei tarvitse kaivella kaapeista tai nostella esiin pakastemarjoja lukuunottamatta. Blenderin vieressä asustavat korissaan smoothie- ja marjajauheet sekä öljyt. Blenderi taasen sijaitsee aivan lavuaarin lähettyvillä eli pesemisestä tai pikemminkin pesemättömyydestä homma ei ainakaan jää kiinni!

Jos tarkoitus on nauttia smoothieta aamupalaksi, lataan blenderin jo illalla valmiiksi. Olen nimittäin aamulla niin hidas herääjä, että muutoin jää smoothiet vaan haaveeksi.


Ehkä olette huomanneet, että rakastan Bellabaci kuivakuppauskuppeja? Moni on ehkäpä ostanut kupit ja ne on jääneet käyttämättä, koska homma vaan unohtuu? Oma ratkaisuni tähänkin on - pidä kupit sekä seerumit esillä siellä missä niitä käyttäisit! Meillä kuppeja asustelee suihkussa, makuuhuoneessa ja wc:n peilikaapissa. Vielä pitäisi yhdet kasvokupit hankkia että niitä riittäisi joka paikkaan! Sittenpä minulla olisikin kaikki mahdolliset kupit, sillä eilen matkaan tarttui vielä Super-isot vartalokupit!

En oikein aluksi edes tajunnut mikä idea noissa Super-isoissa kupeissa nyt sitten olisi? Kun niillä tavan vartalokupeilla saa hoideltua oikeastaan kaikki paikat oikein mainiosti... no nyt kun kuppeja olen testannut, niin Super-isot kupit ovat ihan superit! Siis niin huikea fiilis niillä tehdessä että! Tästä fiilistelen taatusti vielä lisää myöhemmin oikein kunnolla.

Onko sulla jotain hyviä vinkkejä kuinka itsestä tulee huolehdittua paremmin? Pistähän ne jakoon siis!


Meidän perheessä reissaa nyt siis molemmat vanhemmat (toki jompi kumpi on meistä aina kotona lapsen kanssa eli vuorotellen mennään) ja molemmilla meillä on aikalailla sama systeemi. Työreissulaukkuun on valmiiksi pakattuna oikeastaan kaikki tarpeellinen - ei tarvitse kuin vaihtaa vaatteita tarpeen mukaan. Omassa laukussani kulkee matkassa mm. kaikki tarvitsemani luonnonkosmetiikka, (kupit joudun kyllä pakkaamaan erikseen), matkavitamiinidosetti, luomukahvi sekä tee ja niin edelleen. Minä kuljetan lisäksi myös eväitä mukana, sillä reissussa on yleensä jonkin verran haasteellista syödä omaan ruokavalioon sopivasti. Onneksi näillä työharjoittelureissuilla on ollut pieni keittiö käytössä missä on voinut kokkailla ihan ruokaa eväiden lisäksi. Se on auttanut jaksamisessa paljon!

Olenkin edelleen iloinen omasta jaksamisestani. Tämä syksy on näyttänyt tosiaankin sen, että vointini on parantunut huimasti. Oikeastaan minulla ei ole enää minkäänlaisia terveydellisiä rajoitteita (muita kuin niitä jämähtäneitä käytösmalleja päässä joita täytyy vähäsen vielä haastaa).

Nyt viimeinen viikko työharjoittelua ennen joulua, onneksi hieman kevennetty sellainen kun tuli tehtyä pitkiä päiviä myymälän rakentamisen kanssa. Joulun suhteen meillä onkin vähän erilainen meininki tänä vuonna, siitä lisää ehkäpä joskus ♡

Ihanaa Joulunaikaa kaikille! 
Nauttikaa ♡
Rakkaudella 
iive

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos :)