lauantai 21. maaliskuuta 2020

Spessuviikko

Onpahan ollut viikko!

Niin kuin monella muullakin, on meilläkin arki mennyt aikalailla uusiksi. Tämä kieltämättä tuotti jonkin verran päänvaivaa ja kalenterien rukkaamista, mutta toi paljon! Ihan joidenkin mainostamaksi chillaukseksi en tätä viikkoa nyt ihan kutsuisi (sillä ainakin meillä kalenteri on ollut todella täysi), mutta aika erikoislaatuiseksi viikoksi kuitenkin.


Alkuviikon aloitin paastolla. Paastosin himpan yli 24h vesipaastoten ja sen jälkeen vielä 48h smoothiepaastolla. Paasto tuntui pitkästä aikaa tosi hyvältä, mutta unet se vei. Kahtena yönä valvoin monta tuntia keskellä yötä.

Paaston jälkeen on ollut jonkin verran provosoivia mielitekoja, onneksi kaiken tämän työskentelyn jälkeen olen osannut tiedostaa sen, että ne kumpuavat vain paaston aiheuttamasta energiavajeesta jota olen täyttänyt syömällä fiksusti (Niitä kahta palaa Foodinin Intense suklaata ei lasketa...). Olen päässyt nyt myös kahvittomuuden jälkeisen väsymyksen jälkeen taas kiinni omiin energiatasoihin ja liikkumiseen. Lisääntynyt liikunta lisää myös energiantarvetta tai ainakin sen tunnetta.

Paaston jälkeinen aamupala maistui myös todella hyvältä. Paasto ja tää K keissi auttaa huomaamaan sen mitä elämässä arvostaa ❤️


Itselläni on ollut etäopiskeluiden parissa aika paljon töitä. Kun soppaan sekaan heitetään vieläpä kaksi etätyötä (harjoittelua), niin huh, huh... onneksi sain urakoitua yhtä verkkokurssia tällä viikolla niin pitkälle, että se antaa tuleviin viikkoihin hieman pelivaraa ja rentoutta enemmän. Enkä mä tietenkään yksin täällä kotona ole, sillä kotikoululainen on opiskellut koko viikon myös kotona ja hänestä mä olen kyllä ollut todella ylpeä! Kymppivee kun tuppaa olemaan aikamoisen huithapeli, mutta kouluhommat hän on hoitanut aivan mielettömän mallikkaasti tilanteen haastavuus huomioon ottaen!

On tämä lapsille hirveä asia kun ei ole kavereita kuin videopuheluiden ym. muodossa. Tätä surua me eilen kohdattiin. Just nyt ei ole helppoa olla ainut lapsi.

Hirveästi rakkautta ja valoa kaikille ❤️ ja järkeä päähän niiden ihmisten ilmoilla liikkumisten kanssa. Mitäänhän me ei nyt tälle voida, joten toivon, että sydämesi täyttyy ahdistuksen sijaan rauhasta ❤️ Pelko ja ahdistus huonontavat vain meidän vastustuskykyä ja vointia turhaan. Jos sydämessäsi asuu jompi kumpi tai molemmat näistä, niin suosittelen kuuntelemaan jonkun meditaation tai menemään metsään ja hengittämään rauhassa ❤️ ja älä lue uutisia! Facebook on tällä hetkellä myös aika K paikka, mut Instassa on meininki sen suhteen vähän vapaampi. Myös Pinterest, e-kirjasto tai e-lehtipalvelut on tosi hyviä.

Iloa, rakkautta, valoa
iive

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos :)