lauantai 14. maaliskuuta 2020

Pysytään Rauhassa ja Rakkaudessa

Kollektiivinen energia on kertakaikkiseen jännittynyt, Iltapäivälehtiä, Yleä tai Hesaria en enää viitsi edes lukea. Niiden lukeminen ei hyödytä yhtään. Facebookissakin on huomattavasti vaikeampi pysyä irti hysteriasta, mutta onneksi on Instagram niin ja se oma elämä.

Olen ollut yllättynyt ja onnellinen siitä, että kuinka entisenä ahdistushäiriöisenä olen pystynyt pitämään mm. ilmastoahdistuksen ja nyt tämän härdellin pois mun sydämestä. Toimin konkreettisesti kyllä asioiden eteen eli en kiellä niiden olemassa oloa, mutta kaikenmoinen hysterisointi ja vellominen - ei kiitos.


Tämä on ollut kyllä hieno tilaisuus tutkia omaa itseä ja sitä voimaa minkä sisällensä on saanut. Keskittyminen hyvään oloon ja etenkin Kiitollisuuteen ja Rakkauteen - uskon, että jo se itsessään auttaa pysymään terveenä, vaikka onhan mulla näiden lisäksi mun ruokavaliot ja vitamiiniarsenaalit totta kai koko ajan mukana arjessa. Reiki-itsehoito on ollut todella merkittävässä asemassa oman tasapainon synnyttämisessä ja pitämisessä. Olen yhdistänyt siihen vielä Maria Nordinin Eroon Oireista verkkokurssin harjoituksia ja joka ilta olen saanut nukahtaa syvään rauhalliseen uneen kiitollisuudessa ja rakkaudessa. Reiki-hoidon ja Eating For Beautyn ruokavalion (sekä myös meditaatioiden ym) ansiosta unen laatu on kyllä tosiaankin jotain aivan eri luokkaa kuin ennen! En voi oikein käsittääkään kuinka paljon parempaan se on muuttunut.


Tämä viikonloppu piti olla työviikonloppu Turussa Käsityömessuilla. No ne muuttuikin virtuaalisiksi messuiksi joita rakennettiin parisen päivää lähes aamusta iltaan. Nyt vaan peukkuja, että homma toimii ja pienyrittäjä saa leipänsä. Jos erityisen hyvät lankatarjoukset kiinnostaa niin käyppä kurkkaamassa Riikka-Piikan Ilmiömäisten Virtuaalilankamessujen tarjontaa KLIK! (En saa tästä rahallista hyötyä, toimin yrityksessä työharjoittelijana ja näen sydämen asiana sen, että juuri nyt tuemme suomalaisia pienyrittäjiä!) Ja mikäpä olisi nyt parempi aika tehdä käsitöitä ja keskittyä HYVÄÄN?

Koulussa on nyt siirrytty aiheeseen, mikä on mun sydäntä lähellä ja nyt en puhu Kaupan kannattavuuslaskennasta - vaikkakin olen huomannut, että fiilaan myös niitä tunteja ihan täysillä mikä on todella yllättävää! Jotenkin mun päättelykyky toimii näissä tosi hyvin ja laskenta on ollut helppoa ja selkeää. Mutta se mitä fiilaan eniten on Esillepanotyöskentely sekä Visuaalisuus tuloksen tekijänä kurssit. Näistä tunneista nautin todella paljon, joten on ollut ihan mielettömän kivaa koulussa nyt. Tulee kyllä harmittamaan todella paljon jos opetus siirtyy etäopetukseksi.

Sitten ei auta kuin keksiä kotona tällaisia hommia 😊

Sisätiloissa pysymisen sijaan pyrin vielä toistaiseksi suuntautumaan metsään. Luonto parantaa ja tarjoaa meille sisäistä rauhaa ja luonnon ihmeitä. Eilenkin kävelyllä lensi joutsenet suoraan ylitseni ja oli niin hieno näky!


Joki on tulvinut koko talven, että siellä vettä ainakin riittää. Saa nähdä riittääkö kesällä? Aikamoisen kuivaa oli kyllä kasvimaalla viime kesän ja kasvit kitui. Täytyy vieläkin enemmän panostaa kattamiseen, lannoittamiseen ja siihen kastelemiseen vaikka tuntui että se oli ihan yhtä tyhjän kanssa... muutoinkin tänä kesänä täytynee puolittaa oma viljelyala ja tiivistää ja tiivistää ja tiivistää. Ja mikä onkaan parempaa aikaa työstää kasvimaa-unelmia kuin nyt ❤️ Ensimmäiset siemenet ja multapussukat tuli kannettua kotiin ❤️ Näistä suurin osa tulee kyllä ihan vaan versotukseen. Tarkoitus on laittaa mm. herneenversoja, vehnänorasta, auringonkukan versoja, lehtikaalia ym. ym. tulemaan.

Viime viikonloppuna kerkesin saada huipun oivalluksen itsensä hellimisestä ja rentouttamisesta, sillä tajusin, että meillähän on koulun vieressä ihan huippu kylpylä! Kahdesti tuli nyt siellä viime viikon aikaan käytyä, mutta sen suhteen täytynee nyt pitää taukoa... onneksi sitä ajatusta ei tarvitse hylätä - asiat voi tehdä vaan vähän toisella tavalla. Voi käydä vaikka avannossa tai lenkillä metsässä, tehdä ihanan kasvonaamion ja hiusnaamion, saunoa (eteeristen öljyjen kanssa) ja homman viimeistelee hieronta ❤️ Siinäpä mun viikonlopun suunnitelmat ❤️


Pysykää ystävät rauhassa ja sielultanne kirkkaina, tehkää mukavia asioita ja keskittykää rakkauteen ❤️

Rakkaudella
iive

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos :)