maanantai 2. marraskuuta 2020

Paras Marraskuu Ikinä!

Wuhuu! Nyt on marraskuu! 

Okei, tiedän ettei kaikki todellakaan ajattele ihan noin. Marraskuu on ollut itselleni ennen aina todella vaikeaa aikaa. Viimeistään kelloja siirtäessa homma räjähtää käsiin. Väsymystä, uupumusta, vuoroin ylivireyttä, vuoroin alivireyttä. Mustaa, harmaata, synkkää ja märkää. Siis kaikkea sitä mitä valon lapsi yleensä kaihtaa.

Kaksi vuotta sitten tuskailin tätä kotona. Mietin, että kuinka ihmeessä tulen taas selviämään syksystä ja niinpä ihana mieheni heitti minulle lenkkihaasteen. Sovimme, että käymme kerran päivässä ulkona, joko yhdessä tai yksin. Se muutti marraskuuni täysin. Opin rakastamaan marraskuutakin ehkä vähän tai oikeastaan aika paljonkin!

Kun katson ulos ikkunasta, näen harmauden. Kun menen itse ulos, huomaan harmauden olevan harhaa, luonto on aina kaunis ja kirkas. Syksyssä pienetkin pääsevät loistamaan kun kaikki muu vihreys on talvilevolla ja kun pysähtyy kuuntelemaan, voi huomata puiden olevan täynnä lintuja syksypuuhissaan.

Sadettakin olen alkanut ajatella toisin. Luonto kaipaa vettä, joten antaa tulla vaan. Metsässä nostan kasvot taivasta kohti ja annan sadepisaroiden kastella.

Tunnen raikkaan veden kasvoilla, haistan tuulen, hengitän, katson ja huomaan näkeväni paljon kauniita pieniä asioita, jotka loistavat nyt kuin timantit 💎 sillä ne eivät enää huku kaiken muun alle.

Halaan puuta ja hengitän, olen onnellinen 💕 Kävelyn jälkeen sydän sykkii, olen elossa ❤️

Työharjoittelupaikassani Freetoxissa innostuttiin kertomastani niin paljon, että yhdessä me päätimme haastaa tänä vuonna KAIKKI osallistumaan! Tehdään tästä yhdessä Paras Marraskuu Ikinä! Lisää voit lukea Freetoxin blogista. Sieltä löytyy myös Susannan hengitysharjoitus mitä voi tehdä ulkona liikkuessaan ❤️ ja tietty kannattaa liittyä myös Freetox-ryhmään koska se nyt on vaan ihan paras ryhmä ❤️ IG:ssä löydät haasteen #parasmarraskuuhaaste

Luvassa on ulkoiluhaasteen lisäksi myös kaikenlaista muuta ihanaa inspiraatiota marraskuulle ja toivotaan että ryhmässä on myös voimaa ja se tuo mukaan myös omia ideoitaan ja ajatuksiaan kuinka marraskuusta saisi vaan niin paljon paremman!

Rakkaudella
iive
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos :)