perjantai 14. kesäkuuta 2019

LUONKOS - Öljypuhdistuskakut

 Yhteistyössä
Postaus ei sisällä affliatele-linkkejä

Sain testattavaksi LUONKOS öljypuhdistuskakkuja parisen viikkoa sitten ja olen kyllä aivan myyty! 
Mikä tuoksu, mikä fiilis, mikä kaikki! 

Ei ihme, että ohjeissa lukee - Raaka-aineet ovat myrkyttömiä, säilöntäaineettomia ja 100% luonnollisia mutta on tarkoitettu nautittavaksi ihollasi eikä syötäväksi - sillä onhan nämä niin ihania, että melkein tekisi mieli vähän maistaa.

Kun sain tuotteet, en oikeastaan edes tiennyt mitä ne ovat, joten lähdin tutustumaan kakkuihin ihan perusteellisesti.

Öljypuhdistuskakut ovat omaan makuuni aivan täydellinen tuote 

Helppo käyttää
Luonnolliset raaka-aineet, jotka puhdistavat ja hoitavat!
Koko tuotteessa on huomioitu ekologisuus!
Tuote on muoviton
Pakkauksessa on käytetty täysin uutta Kotkamillsin muovitonta ja biohajoavaa kartonkia



Kehitetty erityisesti kuivalle ja herkälle iholle Rebirth hoitaa erityisesti kuivaa ihoa ja poistaa meikit lempeän tehokkaasti ilman hankausta. Raakakaakao poistaa epäpuhtauksia ja kirkastaa ihoa.


Soveltuu käytettäväksi rasvaiselle ja epäpuhtaalle iholle Rasvaiselle ja epäpuhtaalle iholle suunniteltu Healing puhdistaa sekä hoitaa ihoa ja poistaa meikit lempeän tehokkaasti. Moringa on tehokas “ihon superfood” eli antioksidanttirikas raaka-aine joka hoitaa ja uudistaa ihoa.


Soveltuu kaikille ihotyypeille sekä hajusteallergisille
Kaikille ihotyypeille suunniteltu Radiant puhdistaa sekä hoitaa ihoa ja poistaa meikit lempeän tehokkaasti. Tyrni sisältää mm. B-, E-, ja C-vitamiineja jotka vahvistavat ihoa ja nopeuttavat sen elpymistä. Sheavoi hoitaa ja pehmentää ihoa tehden siitä joustavan jolloin se on vahvempi ulkoisia rasituksia vastaan.

Paras öljypuhdistuskakkujen ominaisuus on helppokäyttöisyys. Inhoan kertakaikkiaan veden ja kaikenmaailman meikinpoistoaineiden ja kasvovesien kanssa lutraamista. Se fiilis kun joudut kyyristelemään lavuaarin yllä ja hankaamaan vedellä kasvoista meikkejä sekä puhdistusainetta pois (samalla kun epätoivoisesti yrität pitää hiukset kuivana ja puhtaana)! 
Kakkujen kanssa tämä ikävistä ikävin kasvonhoitorutiini jää täysin pois!

Öljypuhdistuskakkua vain yksinkertaisesti hierotaan puhtaiden KUIVIEN käsien välissä ja sitten käsissä oleva öljy levitetään KUIVILLE kasvoille. Hierotaan kasvoja pyörivin liikkein kunnes meikki sekä lika irtoavat.

Ja sitten se ehkä paras osuus!

Kastele kasvosieni tai -liina lämpimällä vedellä ja pyyhi sillä kasvosi - AAH! Ei lutraamista! Ei kyyristelyä!

Tuotteita voi käyttää myös myös kasvonaamiona ja olenkin tehnyt tästä ihan uuden innovaation, sillä olen nimittäin yhdistänyt öljypuhdistuskakut ja Bellabacin kasvokupit - Aivan täydellistä!

Öljypuhdistuskakku hoitaa ja ravitsee ihoa - Bellabacin kasvokuppihieronta stimuloi verenkiertoa ja ihon uusiutumista. Kasvokuppihieronta auttaa myös ihon puhtaudessa, sillä se auttaa ihohuokosia puhdistumaan kertyneestä talista. Kaikista parasta on kuitenkin rennot kasvot! Itselläni on tapana jännittää kasvojen lihaksilla ja tähän kasvokupit on oiva apu! Ja mikä ettei jos se auttaa kasvoja pysymään nuorekkaina ja puhtaina - niin kyllä kiitos kelpaa, sillä jossain vaiheessa se ikääntyminen minullekin iskee.

Öljypuhdistuksen jälkeen kasvot eivät tunnu juurikaan tarvitsevan myöskään kovin kummoistakaan kosteutusta. Olen käyttänyt lähinnä UOGA UOGAn Essence seerumia (hyaluronihappoa) sekä kevyttä kasvovoidetta.


Yksi asia luonnonkosmetiikassa yleisesti on myös aivan ihanaa, sillä toisin kuin markettikosmetiikka tai ns. tavallinen kemiallinen kosmetiikka - Luonnonkosmetiikka ei kirvele, se ei ole aiheuttanut kertaakaan allergisia reaktioita, en ole saanut myöskään minkäänlaisia hengitysvaikeuksia tai päänsärkyjä kokeilemistani luonnonkosmetiikkatuotteista. Tämä on asia, jota arvostan todella paljon! On edelleen yhtä hämmästyttävää ja mahtavaa kuinka 36 vuoden jälkeen elämä voi tuoksua joltain!

Luonkosin öljypuhdistuskakut tuoksuvat myös aivan upealle, joten jos olet superherkkä, suosittelen valitsemaan Radiantin. 
Radiant kyllä tuoksuu hieman makoisalle, mutta siihen ei ole lisätty lainkaan eteerisiä öljyjä tuoksujen vuoksi vaan tuoksu syntyy täysin vain raaka-aineiden tuoksuista. 
Jos et tällaisista ongelmista kärsi - niin onhan tuo Rebirth vaan aivan huumaavan tuoksuinen ja tuntuinen! Pala pelkkää luksusta!

Omaa suosikkiani on vaikea valita. Ehkäpä pidemmän käytön jälkeen näistä valikoituu jokin parhaaksi - nyt olen käyttänyt tuotteita oikeastaan fiiliksen mukaan - mikä nyt on vain tuntunut hyvältä juuri siihen hetkeen, mutta täydellisiin hemmotteluhetkiin valinta on ilmiselvä - Rebirth!

Rakkaudella
iive

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos :)