sunnuntai 9. kesäkuuta 2019

Selluliitin selätys - ONNISTUI!

- Yhteistyössä freetox.fi -
Postaus ei sisällä affliatele-linkkejä  

Kirjoittelin tammikuussa selluliitin selätysprojektistani ja tadaa! Nyt olisi paljastuksen aika!



Olen nyt harrastanut kuivakuppausta suhteellisen säännöllisesti, noin parisen kertaa viikossa. Ensimmäiset kerrat kuivakuppaus aiheutti enemmänkin kihelmöintiä ja kuumotusta jaloissa - toki saatoin innokkaana myös kupata liian pitkään ehkenpä? Kun kuppauksesta alkoi tulla rutiinia ja iho tottui siihen, ei kihelmöintiä ja kuumotusta ole ollut sen kummemmin.

Kuivakuppaan useimmiten suihkussa - käytin ensin tähän kookosöljyä - kunnes aloin miettiä mitähän se mahtaa tehdä putkistoille, joten sen jälkeen olen siirtynyt juokseviin öljyihin. Bellabacin kuppien kanssa suositellaan käytettäväksi 100% mineraaliöljytöntä öljyä (eli esim. Ceridal-öljy ei käy!). Bellabacin omaa tehoseerumia Cellulite Be Gone:a käytin alussa noin kerran viikossa, sitten olen säästellyt sitä tehohierontoihin - näitä ei tehdä siis suihkussa vaan sen jälkeen, että seerumi saa jäädä iholle vaikuttamaan!

Kuivakuppas tehdään imukupeilla, joita liu’utetaan rasvatulla iholla. Kupin alle muodostuu alipaine, joka imaisee ihon pehmytkudoksen kupin sisään. Hoito on eräänlainen kuppauksen, sidekudoshieronnan ja lymfahieronnan yhdistelmä.

Kuvat kuitenkin ehkä puhuvat puolestaan parhaiten! Olen kevään aikana tiputtanut jonkin verran painoa, joten painon tippuessa selluliitti oikeastaan ensin paheni koska ihokudos ei kerennyt vetäytyä, mutta pian alkoi tapahtua muutoksia. Tällä hetkellä paino on pudonnut taas, joten täytynee kupata taas ahkerasti, jotta se auttaisi kiinteytymisessä.

Tammikuu 2019 - Toukokuu 2019

Kuivakuppaus on auttanut myös ikuisesti jumissa oleviin jalkalihaksiin. Jalat tuntuvat keveämmiltä ja niitä ei enää pakota öisin. Jaloissa myös liikkuvuus on parempi kuin ennen. Ja vaikka kuinka on mukavaa, että selluliittia on nykyään vähemmän - niin kaikista parasta on kuitenkin kivuttomuus!

Kuppeja olen käyttänyt myös vatsan alueelle, sekä olka- ja käsivarsiin. Mies on hieronut niillä myös hartioita ja yläselkää. Alaselän sekä kyljet saa oivasti hierottua itsekin. Tämä on ollut mukavaa vaihtelua tavalliselle hieronnalle ja joskus tuntuu, että se on jopa tehokkaampaakin. Hierojani mukaan kun minulla on lihaksissa nimenomaan jonkinlaista aineenvaihdunnallista ongelmaa - lihakset eivät ole niinkään jumissa vaan niiden aineenvaihdunta ei oikein toimi kunnolla ja lihaksiin kertyy turhaa kuonaa.

Omat kuppini olen tilannut Freetox-kaupasta


Tilasin Freetox-kaupasta myös ne kasvokupit ja niitäkin olen käyttänyt ahkerasti - ehkä jopa enemmän kuin vartalokuppeja. Kasvokuppien ulkonäöllistä vaikutusta en ole oikein vielä osannut havainnoida, mutta kasvojen kuivakuppaus on helpottanut erityisesti kasvojen alueiden lihaskireyksiä, mikä taasen on vähentänyt huimasti päänsärkyjä! 

Kasvokupeilla on myös kätevää hieroa niskan ja kaulan jännittyneitä lihaksia, sekä rintakehää. Kasvokuppipakkaus sisälsi kaksi eri vahvuista kuppia - kasvoja ja niskoja olen hieronut pehmeällä kupilla. Kovemmalla kupilla olen hieronut käsivarsia, penikoita sääristä sekä jalkapohjia! Jalkapohjahieronnan jälkeen kyllä tuntee kuinka nesteet oikein kropassa kiertää!

Täysin uusi oma innovaationi on ollut yhdistää LUONKOS - öljypuhdistuskakku & kasvojen kuppaus iltaisin! Aivan taivaallista! Mutta tästä kirjoittelen lisää seuraavassa postauksessa!


Rakkaudella
iive



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos :)