keskiviikko 1. toukokuuta 2019

Tuorekosmetiikkaa kasvoille - ihon ihan uusi elämä!

~ Kaupallinen yhteistyö ~
~ Tuotteet saatu testattavaksi Freetox.fi ~
~ Ei sisällä affiliate-linkkejä ~

Tiedättekö, että vielä puoli vuotta sitten en ollut koskaan omistanut yhtäkään kasvovoidepurkkia! Siihen asti olin mennyt perusvoiteella ja kortisonilla, niillä aineilla mitä minulle oli atooppisen ihottuman hoitoon määrätty. Näillä kasvot oli jotenkin ihan ok, ei kauhean hyvä ja meikkiä ei oikein voinut käyttää tai jos käytti niin seurauksena oli tulehdusta iholla, punoitusta, kiristystä, kirvelyä, kuumotusta, sietämätöntä kutinaa ja finnejä.

Apteekista saatavien perusvoiteiden kanssa oli myös yksi paha ongelma. Tulin nimittäin niille allergiseksi yksi toisensa jälkeen. Ensin rasvan kanssa iho oli ihan ok, mutta pikkuhiljaa voide ei enää auttanut tai se rupesi jopa aiheuttamaan ihan allergisia oireita. Tämän vuoksi aloinkin reilu vuosi sitten testata luonnonkosmetiikkaa olevia voiteita keholle. Ensimmäinen testaamani voide oli Laveran ja voi luoja miten se oli ihanaa! Sain jopa tuoksua jollekin! Lavera tuntui aluksi käyvän myös kasvojen iholle ihan ok.

Sitten lopetin e-pillerit ja syksyllä Espanjan reissun jälkeen iho-ongelmat oikein räjähtivät päälle. Kasvojen iho oli ihan tukossa. Pinnalta iho oli kuiva ja mikään kuona/epäpuhtaus ei päässyt läpi. Ihon pintakerroksen alla tali paakkuuntui koviksi pieniksi kutiseviksi näppylöiksi ja mustapäitä alkoi ilmaantua kasvoille kohtiin missä niitä koskaan ei ollut. Koitin tilanteen helpottamiseksi useita apteekista saatavia kasvovoiteita. Ongelma vain paheni ja voidetta levittäessä ihoa kirveli ja kuumotti. Jos laitoin rasvaa tuli finnejä ja jos en laittanut rasvaa iho oli kuiva ja tali jäi ihon sisään. Ongelma ei myöskään koskenut pelkästään kasvoja vaan myös kaulaa, niskaa ja decoltee-aluetta.

Kevättalvella innostuin tilaamaan Freetox-kaupasta vartalolle tarkoitettavat Bellabacin hierontakupit ja testiin Uoga Uoga-merkkistä tuorekosmetiikkaa keholle - vartalovoidetta ja vartalokuorintaa. Ja tiedättekö, kun elämä on tuoksunut 36 vuotta perusrasvalle ja kortisonille... perusvoiteella piti jopa pestä itsensä... niin olihan tuollainen aivan mielettömän ihanan tuoksuinen setti jotain ihan älyttömän upeaa. Ei kiristänyt, polttanut, kutittanut, kirvellyt eikä myöskään sattunut päähän tai ottanut henkeen niin kuin kaupasta saatavat kemiallisia tuoksuja sisältävät tuotteet tekevät.


Kun sain tilaisuuden alkaa testaamaan Uoga Uogan tuorekosmetiikkaa kasvoille, niin olin aivan superinnoissani ja testaamisen jälkeen... no, ei mulla ole vaan sanoja näille ❤️ Ensimmäistä kertaa ikinä mun kasvojen iho tuntuu ihan ihanalta. Olen niin onnellinen.

Yritinkin etsiä kuvia siitä millaisen muutoksen iho on kokenut. Ei kaikki ole kuukaudessa tietenkään parantunut. Kasvoissa on edelleen punoitusta ja arpia finnien jäljiltä, mutta yhtään aktiivista finniä ei ole. En muista milloin olisi tällainen tilanne ollut, koskaan?


Tässä kuvassa olen meikin kanssa. Etenkin otsan ihonalaiset pikkupaukamat näkyvät meikinkin alta tosi selkeästi. Iho on myös kuiva ja hilseilevä ja meikkivoide asettuu kasvoille ihan kamalan näköisenä.

Kuva ilman meikkiä. Tässä kuvassa näkyy taas erityisesti ihon punaisen tulehtunut väri ja kirvelevyys.


Aloitin testaamisen Uoga Uogan sarjalla, joka sopii erityisesti epäpuhtaalle iholle. Kasvojen puhdistukseen käytän My Best Friendiä, joka sisältää paljon etenkin ihoa rauhoittavia ja puhdistavia ainesosia. Ohjeistuksessa kehoitetaan välttämään silmien aluetta, mutta itselleni tämä on sopinut kyllä myös ihan silmämeikinkin poispesemiseen. Eikä ole ärsyttänyt millään lailla, pikemminkin rauhoittanut.

I am no Sweetie on sarjan kosteusvoide, joka on kevyt mutta kosteuttava ja Happy Rocket - täsmäisku finneille, aivan mielettömän kätevä roll-on, joka tuoksuu aivan mielettömän hyvälle (tunnustan, laitan tätä tuoksun vuoksi ihan muuten vaan...)

Kaikissa näissä on teho-aineena teepuu. Sen tuoksu ei kuitenkaan ole mitenkään päällekäyvä. Teepuun tuoksun kyllä tunnistaa, muttei se jää iholle haisemaan.

Ja tältä iho näyttää nyt. Ei punoitusta, kirvelyä, ei finnejä!


Olen kokeillut myös Uoga Uogan vedetöntä puhdistusjauhetta kasvonaamion tapaan sekoittamalla sen oliiviöljyyn. Tämä combo on ainakin ihan mieletön super-kosteuttaja iholle! Go Nuts on hellävarainen kasvokuorinta. Kaikki kokeilemani tuotteet ovat olleet iholla ihanan tuntuisia eivätkä ole aiheuttaneet minkäänlaisia allergisia reaktioita.


Nyt kun iho on rauhoittunut, on seuraavaksi vuorossa Intensive Care Line-sarja. Testaan sarjan seerumia, päivävoidetta ja eliksiiriä. Tässä sarjassa miellyttää etenkin pakkaukset (lasia) ja se, että niillä on premium-kosmetiikan fiilis (mutta hinta on kaikille sopiva).
Intensive Care Line-sarja sopii etenkin ikääntyvälle ja väsyneelle iholle. Sarjan tuotteet sisältävät mm. hyaluronihappoa ja phytosteroleja, jotka kiihdyttävät ihon uusiutumisprosesseja. Uoga Uogan yksi lempiraaka-aineista on karpaloöljy, joka sisältää saman määrän omega 3 ja omega 6 rasvahappoja. Karpaloöljyn rasvahapot ja E-vitamiini on tärkeä raaka-aine ihon toimintojen ylläpitämisessä sekä jättää iholle silkkisen tunnun.
Näistä tuotteista jää iholle todellakin silkkinen tuntu. En ole tällaista kokenut iholla koskaan. Ehkä tunne on tuttu sellaiselle, jolla on ollut aina hyvä iho ja kaikki tuotteet sopii, mutta minulle tämä tunne on ihan uutta. Ensimmäistä kertaa uskon, että minullakin voi olla joku päivä kaunis, terve ja hyvinvoiva iho!

idkuva

Täytyy myös muistaa se, että olen ollut jo kohta 3kk ketogeenisella ruokavaliolla. Uskon, että rasvojen lisäämisellä ruokavalioon on ollut iso merkitys. Iho saa nyt ravintoa niin sisäisesti kuin ulkoisestikin. Jos sinua kiinnostaa ilmainen Ketogeeninen Paastovalmennus, niin täältä löydät Freetox Ketopowerin ohjeet ❤️

Tänäkin aamuna pääsin nauttimaan ihanasta auringosta pirteänä luontopolulla sohvalla torkkumisen ja sarjamaratonin sijaan. Täytyy sanoa, että tämä energinen fiilis on ❤️❤️❤️

Rakkaudella
iive

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos :)